Македонски

|

English

Добредојдовте во првата македонска

КРАФТ ПИВАРА - ТЕМОВ!

Доколку сте љубител на добро пиво, вие сте на правилно место.

Единствено македонско пиво правено по светски традиционални пивски рецепти, кое не содржи

конзерванси, пастеризација, вештачки бои, ароми и шеќери.

Повелете, влезете подлабоко во светот на пивото.

Ви благодариме за посетата.

Живели!

Мисија

Нашата главна цел е квалитетно и софистицирано пиво кое соодвествува со вкусот на нашите посетители. Нашата пивара моментално нуди над 15 видови пиво и има тенденција на збогатување на пивскиот асортиман со нови креативно вкусни и уникатни пивски рецепти.

Визија

Пивница Темов со својот светски концепт на микро-пивара, работи на приближување на светската пивска култура и пивски вкусови поблиску до вас.

Директно од пиварата во вашата чаша...

Горчливото и пенливо задоволство диретно во вашите чаши!

Во „Крафт Пивара Темов“ вашето пиво се точи онаму каде се произведува, со големо внимание и грижа.

На далеку можете да ги насетите јачменовите мириси и да уживате во свежината на вашето Темов пиво.

Освежи се, разбуди ги сите пивски сетила со моќните ароми и вкусови на првото македонско КРАФТ пиво.

Специјално за вас...

Жеден?

Коментари за нас

“After a long walk” - That was a nice place for beer and taste nice melt beers. In the city center -of old town within nice decoration and familiar atmosphere they make you feel nice!

Trip Advisor